Υλικά:
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
1 ποτήρι λάδι
1 ποτήρι νερό
2 κουταλάκια μαγιά
1κουτάλι σούπας ζάχαρη, λίγο αλάτι
4-5 ποτήρια αλεύρι
Ανοίγουμε φύλλο και απλώνουμε πάνω τη ταχίνη χωρίς να τη κτυπήσουμε.Την απλώνουμε καλά να σκεπάσει το ζυμάρι. Σκορπίζουμε ζάχαρη από πάνω να πιάσει όλη η ταχίνη και κανέλλα. Τυλίγουμε σε ρολό, βάζουμε τη άκρη του τελειώματος από κάτω και ψήνουμε σε
μέτριο φούρνο.
Καλή επιτυχία.
Δευτέρα 4 Ιουνίου 2007
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου